sábado, 21 de enero de 2012

El Bloc d'Alaquàs critica la expulsión del portavoz del PP de la Junta de Gobierno

El Bloc d'Alaquàs critica l'expulsió del portaveu del PP de la Junta de Govern

Per al síndic portaveu l'Alcaldessa se situa al mateix nivell que els governs populars que no accepten a l'oposició

El Bloc Els Verds d'Alaquàs, considera exagerada la decisió de l'alcaldessa Elvira Garcia, de treure de la Junta de Govern a José Pons. Per al regidor de la coalició, Vicent Forment, l'argument del trencament de l'acord d'investidura amb el Bloc Els Verds d'Alaquàs, que exposa com un dels motius, és una mera excusa.
Forment ha manifestat que, “tot i no tindre obligació d'incloure al portaveu del PP com a membre de la citada Junta, fer-ho és una demostració de voluntat de diàleg i de tolerància democràtica necessària per a la resolució dels greus problemes del municipi”, com en més d'una ocasió ha manifestat el Bloc Els Verds d'Alaquàs. A més, afig que la seua inclusió, “seria un exemple de pluralitat entre tant de govern municipal popular de la comarca que no accepta a l'oposició en la Junta de Govern”.
Al mateix temps Forment ha manifestat que “l'expulsió del portaveu d'un partit de la Junta de Govern s'uneix al fet que la Junta de Govern té assumides competències que podrien estar en les mans del Ple”. En aquest sentit, el Grup Municipal denunciant està estudiant les actuacions per tal d'ampliar la democràcia interna a l'Ajuntament. elpuntavui.cat