jueves, 19 de enero de 2012

El Bloc Jove d’Alaquàs demana més llocs d’estudi durant exàmens


Christopher Zahonero: "Els joves alaquasers opten per biblioteques de localitats veïnes o de la Ciutat de València davant del col•lapse de la Biblioteca Municipal"

REDACCIÓN
Bona part de la joventut d'Alaquàs es troba estos dies en plena època d'exàmens, amb la qual cosa les actuals instal·lacions de la Biblioteca Municipal es plena d'estudiants que han de fer cua per tal de tindre lloc per estudiar. Molts joves, finalment, opten per biblioteques de localitats veïnes o de la Ciutat de València davant del col·lapse de la Biblioteca d'Alaquàs. Considerem que Alaquàs ha de millorar el servei públic de biblioteca.
Per este motiu, des del BLOC JOVE d'Alaquàs demanem solucions al respecte i plantegem la necessitat d'habilitar urgentment els espais d'estudi previstos a la segona fase del Centre Cultural de l'Olivar inaugurat el passat 3 d'agost.
Per al portaveu del BLOC JOVE d'Alaquàs, Christopher Zahonero, la falta actual d'espai, provoca que molts dels usuaris de la biblioteca, deixen les seues pertinences a les taules de la Biblioteca, inclús quan no estan estudiant, per ocupar els pocs llocs disponibles, el que provoca que la disponibilitat d'espai encara siga inferior.
Al mateix temps els joves del BLOC, reclamen una major dotació d'endolls a la biblioteca per poder connectar els ordinadors i altres aparells electrònics, imprescindibles en molts casos per a l'estudi ja que actualment tan sols hi han disponibles 4 endolls a tota la biblioteca on poder connectar els diferents aparells electrònics.
Per últim Zahonero, ha reclamat que és millore la qualitat de la connexió a la xarxa WIFI, de la Biblioteca, ja que la mala qualitat de la mateixa fa que la major part del temps siga impossible connectar-se a la xarxa utilitzant la WIFI municipal. elperiodicodeaqui.com