martes, 8 de febrero de 2011

Vicent Forment candidato a la alcaldía por el BLOC-Compromís

El BLOC-Compromís per Alaquàs tria Vicent Forment com a candidat a l'alcaldia

El BLOC, va iniciar una sèrie de contactes amb col·lectius locals i persones d'Alaquàs, per obrir la seua llista electoral a la participaciò ciutadana. En una votació oberta també a simpatitzants, els nacionalistes van decidir triar per a encapçalar la llista de les eleccions municipals del maig vinent, de manera unànime, a Vicent Forment, actual Secretari local del Bloc d’Alaquàs.
Forment, va nàixer a Alaquàs el 1973 on ha viscut fins l’actualitat. Va estudiar Relacions Laborals a la Universitat de València, on va ser claustral i membre de la Junta de Govern, en representació dels estudiants. Va ser Secretari General de Joventut Valencianista a principis dels 90 i Regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alaquàs la legislatura 1999-2003. Actualment, treballa a una Consultoria de Formació i es secretari local del Bloc en Alaquàs i secretari d’organització del Bloc de l’Horta Sud.
Després de ser nomenat , Forment va manifestar: “Veritablement, em sent agraït i honrat per la confiança que diposita en mi el col·lectiu i per la responsabilitat que això comporta. Sincerament puc assegurar que des del BLOC estem treballant i treballarem per una manera diferent de fer les coses i pensem que la ciutadania ens farà costat en aquesta tasca."
Respecte a la candidatura que presentarà el BLOC en les eleccions, Forment considera que “disposem d’un equip de persones avalades per l’experiència i l’estabilitat que ens donen tots aquests anys de treball al servei de la ciutat i de propostes positives per a Alaquàs sense deixar mai la crítica al govern municipal. A aquest equip s’unirà un grup de gent, fruit dels contactes que hem fet i que continuarem fent amb tota la societat d’Alaquàs per tal que la llista que encapçalaré les properes eleccions siga el reflex de la base social que representem.” I també s’ha manifestat convençut que “tot aquest treball ens farà guanyar la confiança de la gent per tal d’aconseguir trencar amb el bipartidismei les majories absolutes al nostre poble”.