jueves, 24 de marzo de 2011

El Bloc y Els Verds d'Alaquàs se presentarán conjuntamente a las elecciones


Les direccions del Bloc d’Alaquàs i d’Els Verds d’Alaquàs, han tancat un acord preelectoral per a concórrer conjuntament en les pròximes eleccions municipals del 22 de maig.
Els dirigents locals dels dos partits, Vicent Forment (BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ) i Paco Muñoz (ELS VERDS DEL PAÍS VALENCIÀ), han signat aquest matí l'acord definitiu, després d'haver estat negociant les condicions de l'acord durant les últimes setmanes. En el document aprovat s'arreplega un primer esborrany de les principals línies programàtiques que conformaran el programa electoral de la coalició.
Així mateix ambdues formacions han decidit que la candidatura siga encapçalada pel Secretari Local del BLOC, Vicent Forment, seguit pel portaveu dels VERDS d’Alaquàs Paco Muñoz. Durant els pròxims dies es donarà a conèixer la candidatura en la qual destacarà una presència important de persones independents, sense cap afiliació política però que s'han sumat a aquest acord entre el BLOC i els VERDS d’Alaquàs.
El candidat a l’alcaldia del BLOC-VERDS, Vicent Forment, va manifestar, que, “ambdues formacions polítiques, hem deixat apart les nostres diferències, per a tancar l'acord”, ja que en les pròximes eleccions municipals “a Alaquàs no és suficient amb un canvi de persones”. I per tant hem de “treballar per a retornar la veu a la ciutadania i propiciar la participació democràtica dels veïns i veïnes en la gestió dels problemes que els afecten”.
Per la seua banda Paco Muñoz ha manifestat que amb aquesta coalició electoral, entre el BLOC i els VERDS d’Alaquàs , serà possible la presència d'una nova força política en l'Ajuntament “que trenque amb el bipartidisme i les majories absolutes, i siga capaç de conformar un govern municipal amb un canvi radical en les formes de governar de l'actual equip de govern municipal”. valencianoticias.com